{{incart.total_quantity}} Termék

Ovál sziluett lámpa - Közepes méret

Alap ár: 13 500 Ft

Kábel felár: {{(setting.cable_length - 1) * cable_price < 0 ? 0 : (setting.cable_length - 1) * cable_price}} Ft
Ovál sziluett lámpa - Közepes méret

Ovál sziluett lámpa - Közepes méret Ovál sziluett lámpa - Közepes méret Ovál sziluett lámpa - Közepes méret Ovál sziluett lámpa - Közepes méret Ovál sziluett lámpa - Közepes méret Ovál sziluett lámpa - Közepes méret Ovál sziluett lámpa - Közepes méret Ovál sziluett lámpa - Közepes méret
Termékleírás
Hasonló termékek
Könnyed és légies mégis látványos. Az ovál sziluett lámpáinkat három különböző méretben és kivitelben (nyers és olajozott) készítjük. Használhatjátok őket egyesével vagy akár több ágú lámpaként csokorban is. Mint a többi lámpáknál itt is kiválaszthatjátok a a nektek megfelelő textilkábel, a foglalat és a mennyezeti rózsa színét.

Az alapár fekete vagy fehér bakelit foglalatot és fém mennyezeti rózsát tartalmaz. Ha pedig az egy méteres kábelhossz nem elegendő akkor azt is be tudjátok állítani.   

Szép, szép, de neked egyedi ötleted van? Más legyen a foglalat? A szobádba mondjuk egy 6 ágú lámpa kellene? Nem gond az sem! Írd meg nekünk az info@tilka.hu emailcímre és hamarosan küldünk egy személyre szabott árajánlatot neked!

A termék ára az izzót nem tartalmazza!

Méret: 40x25 cm
Foglalat: E27
Textilkábel: 2x0,75
Fehér porcelán kábelszorító
Fehér porcelán kábelszorító
Tovább a termékhez »
Fekete fém mennyezeti rózsa 5-6 ágú lámpákhoz
Fekete fém mennyezeti rózsa 5-6 ágú lámpákhoz
Tovább a termékhez »