{{incart.total_quantity}} Termék

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK


Munkánk során rengeteg telefont és e-mailt kapunk a termékeinkkel kapcsolatban, ezért úgy gondoltuk megpróbáljuk egy helyre összegyűjteni nektek a válaszokat. A felmerülő témák folyamatosan kerülnek feltöltésre, ezért ha olyan kérdésed van, amire nem találod a választ írd meg nekünk az info@tilka.hu-ra!


1. Milyen kábelek kaphatóak a Tilkánál?
 
Kábeleink 2 és 3 eres, kettős szigetelésű, 0,75 mm átmérőjű, H03VV-F, sodrott réz kábelek. Ezen kívül, korlátozott számú színben és mennyiségben elérhető 3 eres, kettős szigetelésű, 1,5 mm átmérőjű, H05VVF, sodrott réz kábel, amiből hosszabítóink készülnek. 

 
2, Van-e lehetőség arra, hogy másfajta kábelek kapjanak textilborítást? Például koax kábel, hangfal kábelek, stb.
 
Gyakorlatilag bármilyen kábel befonására van lehetőség, de fontos tudni, hogy csak abban az esetben ha a megrendelt mennyiség meghaladja a 100 métert. Partnerünk a tewecables.com kínálatában már elérhetőek professzionális hangszer kábelek.

 
3, Tisztítható a textilkábel?
 
A kábelek jelentős részének szövet borítása poliészter tartalmú, tehát a por és kisebb szennyeződések nedves mosószeres ronggyal letörölhető. Természetesen ez nem vonatkozik a zsíros, olajos foltokra.
 
 
4. Van lehetőség teljesen egyedi színű kábelt készítetni?
 
Jelenleg több mint 80 féle színű textil kábelünk van és folyamatosan bővítjük kínálatunkat. Ennek ellenére előfordul, hogy nem találtok számotokra megfelelő színt. Természetesen van lehetőség egyedi szín gyártására, de csak abban az esetben ha a megrendelt mennyiség meghaladja a 100 métert.
 
 
5. Tudok nem egész méter hosszú kábelt is venni?
 
Kábeleinket egész méterben áruljuk, de természetesen, igény esetén a megrendelő kívánsága szerint pontosan méretre is vágjuk. Fontos tudni azonban, hogy minden megkezdett méter kiszámlázásra kerül. Tehát egy 1,5 méteres kábel esetében 2 méter kerül elszámolásra.
 
 
6, A Tilka lámpák milyen foglalatokkal vannak szerelve?
 
Lámpáinkhoz kivétel nélkül bevizsgált a magyar szabványnak és biztonsági előírásoknak mindenben megfelelő foglalatokat használunk. Lámpáink többségénél E27-es illetve néhány tipus esetében E14-es foglalatokat használunk, tehát minden, az ennek megfelelő méretű, kerskedelmi forgalomban kapható izzó használható bennük.
 
 
7, Van lehetőség a kábelek és a többi termék személyes megtekintésére?
 
Igen. Valamennyi termékünk megtekinthető Budapesten a 9. kerületben a Balázs Béla utca 32/B szám alatti műhelyünkben, nyitvatartási időben.


8. Milyen vastagok a kábelek, mekkora az átmérőjük?
 
A 2 eres csavart kábelek átmérője 5-5,5 mm, a sima 2 eres kábeleké 5,5-6,5 mm, a 3 eres kábeleké 6,5-7 mm, a hosszabító kábeleké 8,5-9 mm.
 
 
9. Hol készülnek a Tilka termékei?
 
Kábeleink Magyarországon készülnek, éppúgy mint fém és fa termékeink. Kerámiáinkat Mihály Gyula keramikusművész készíti. Ezért is használjuk az "Itthonról, otthonra." szlogent.