{{incart.total_quantity}} Termék

Szállítás és Fizetés

A megrendelt termékeket az alábbi módokon kaphatod meg:

SZEMÉLYES ÁTVÉTEL A MŰHELYÜNKBEN - INGYENES

A megrendelt termékeket lehetőségetek van személyesen a műhelyünkben (1094 Budapest, Balázs Béla utca 32/B Fsz.1.) is átvenni. Fontos, hogy érkezés előtt mindenképpen egyeztessetek időpontot telefonon. Ez azért fontos mert nem boltként működünk és így nincs állandó személyzet sem. Általában hétfőtől péntekig 10-16 óra között bent vagyunk, de előfordulhat olyan időszak, amikor el kell intéznünk egy-két dolgot a városban. Időpontot a +36 30 437 07 13-as számon tudtok munkanapokon 9-18 óra között.
Kérlek vedd figyelembe, hogy a személyes átvétel során a műhelyünkben bankkártyával nem tudtok fizetni.


BUDAPESTI HÁZHOZSZÁLLÍTÁS - 1500 FT
Budapesten a kisebb csomagokat a küldő kerületek kivételével saját biciklis futárunkkal szállítjuk ki. A nagyobb csomagokat és a távolabbi címeket a GLS futárszolgálat 1 napos határidővel kézbesíti.


ORSZÁGOS HÁZHOZSZÁLLÍTÁS A GLS FUTÁRSZOLGÁLATTAL - 2000 FT

A GLS futárszolgálat az elkészült termékeket a feladást követő napon kézbesíti az ország egész területén. Amennyiben az első kézbesítési kísérlet bármilyen okból sikertelen, plusz költségek nélkül.


KÉZBESÍTÉS GLS CSOMAGPONTRA - 1600 FT

A csomagod kézbesítését kérheted GLS Csomagpontra, így a megfelelő helyen és időben veheted át a megrendelt árut az ország 200 településének több mint 500 pontján.

A GLS a feladást követően 1 munkanapon belül kiszállítja az árut a kiválasztott GLS CsomagPontba, majd értesítőt küld a címzettnek arról, hogy a csomagja megérkezett. Az értesítést követő munkanaptól számítva 5 munkanap áll rendelkezésre, hogy átvegye küldeményét. Kérjük vegye figyelembe az üzlet nyitva tartási idejét. Az online megrendelésnél akár 4 átvevő is megadható. A harmadik munkanaptól ismételt értesítőt küld a GLS, ha az áru még a GLS CsomagPontban van.

KÉZBESÍTÉS FOXPOST CSOMAGAUTOMATÁBA - 1500 FT

Kényelmes, biztonságos és gyors megoldás. Országszerte 63 helyen, bevásárlóközpontokban és hipermarketekben találhatóak a Foxpost csomagterminálok, ahol a csomag átvétel összeköthető a bevásárlással. Akkor mész érte, amikor Számodra megfelelő.
A csomag várható terminálba érkezésének napjáról e-mailt küldünk, amint megérkezett, a FOXPOST sms-ben értesít majd Téged, melyben egyben megadja a csomag átvételéhez szükséges nyitókódot is. Amennyiben a rendelt termék nem megfelelő számodra 14 napon belül ingyen visszaküldheted egyszerűen és gyorsan! Ugyanazzal a kóddal vissza tudod helyezni a csomagot az automatába, amivel hozzájutottál, csak ebben az esetben a Visszaküldés gombot válaszd a terminálon! A kód 14 napig aktív, utána már nem használható! A visszaküldés módjáról itt találsz tájékoztatást..


FIZETÉSI MÓDOK

KÉSZPÉNZ - INGYENES

Ezt a fizetési módot választhatod a műhelyünkben személyesen átvett megrendelések esetén.


BANKKÁRTYÁS FIZETÉS A WEBSHOPBAN - INGYENES

A bankkrtyás fizetés a K&H Bankon keresztül történik. Mivel oldalunkon a vásárláshoz nem szükséges regisztráció ezért a megrendelés leadása után a megadott emailcímre küldünk ki egy levelet ami tartalmazza a K&H Bank felületére való belépéshez szükséges linket. A fizetés megtörténte után válik a megrendelés érvényessé. A K&H Bank a VISA, VISA Electron, V-Pay, MasterCard, Maestro és JCB típusú kártyákat fogadja el.


ELŐRE UTALÁS - INGYENES

A megrendelés elküldése után egy Proforma számlát állítunk ki a részetekre, amit a saját online bankotokon keresztül tudtok elutalni. A megrendelés összeállítását a vételár beérkezése után kezdjük meg.


UTÁNVÉT - 500 FT

A házhoz, GLS Csomagpontra vagy Foxpost terminálba kézbesített csomagok estén lehetőséged van utánvétes fizetést kérni, amikor csak a csomag kézhezvételekor kell az árut kifizetned. Fontos, hogy a Foxpost automatákatnál csak bankkártyával tudsz fizetni.