{{incart.total_quantity}} Termék

Rólunk

A tilka textilkábel és lámpamanufaktúra 2011-ben indult. Már a kezdetektől fontos volt, hogy csak saját, Magyarországon gyártott textilkábeleket használjunk a lámpáinkhoz és csak ilyeneket áruljunk. 18 színnel kezdtünk, de ezt a vásrlói igények nek és a stílus trendeknek megfelelően gyorsan tudtuk bővíteni így a színválasztékunk mára 70 fölötti.

Míg eleinte csak textilkábeleket gyártottunk, idővel saját foglalatokat, mennyezeti rózsákat, lámpaburákat és egyéb világítástechnikai kiegészítőket kezdtünk tervezni és gyártatni.

A manufakturális jellegünknek köszönhetően maximálisan alkalmazkodni tudunk a vásárlói igényeknek, hiszen mindent pontosan úgy és akkor készítünk el ahogyan azt megrendelitek tőlünk.

Fonotsnak tartjuk, hogy amit lehet itt Magyarországon szerezzünk be vagy gyártsunk le, ha itthon nem elérthető akkor az Európai Unió országaiból szerezzünk be és csak végső esetben vásároljunk távolabbi országokból. Ezzel nem csak a hazai iparosokat és kézműveseket tudjuk segíteni, de a termékeink környezetterhelése is kisebb.